H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

COWORKING

Közösségi irodatereink összesen 50 munkaállomással várnak a belváros szívében. Munkádat magas színvonalú infrastruktúrával, inspiratív belső és külső terekkel, szakmai és közösségépítő rendezvényekkel pörgetjük fel! Nálunk egyszerre van lehetőséged elmélyülni saját feladataidban és nyitni mások felé.

Coworking iroda

A H13-ban minden kiegészítő felszerelést megtalál, mely rendezvényeihez szükséges lehet: kényelmes székek, nagyméretű asztalok, flipchart-tábla, projektor, korszerű interaktív tábla, hangfalak, csiptetős és kézi mikrofonok, laptop, asztali számítógép, szélessávú internet hozzáférés. A rendezvények ideje alatt is nyitva tartó Bár13-ban igény szerint biztosítható a résztvevők ellátása, ahol kellemes hangulatú, elegáns kávészüneteket tarthat rendezvénye idején.

19 990 Ft / hónap

Gyere el egy ingyenes próbanapra és tapasztald meg Te is, milyen inspiratív érzés a H13 közösségi tereiben dolgozni. Ingyenes próbanapra jelentkezz emailben a info@h13.hu címen.